THE CHALLENGE:  Transform an unfinished 8,000 sf space into both an office suite for a growing tech company, and a co-working/incubation space for small businesses.

THE SOLUTION:  These two distinct spaces are thread by a clean, thematic relationship through consistent use of materials, colors and textures. Wood ceiling details, black and white patterns with pops of bold color, as well as clean office furnishing create calm, collected cohesion.

"Megan and her team were able to translate our intention and goals for our new office from our internal ideas, into something real and concrete. Our goals were to create an open plan office with a balance of privacy and collaboration, that maintained a high finish level while coexisting with the spartan, industrial building and campus. From the floor plan of the office itself to custom furniture and lighting, Megan and her team were able to design and execute on nearly every aspect of the project. She has a sense of professional responsibility that was refreshing, and we are grateful to her and her team for the result we achieved." - Tack Mobile

TACK_2.jpg
TACK_3.jpg
TACK_4.jpg
TACK_6.jpg
ASSEMBLY_1.jpg
ASSEMBLY_3.jpg
ASSEMBLY_5.jpg
ASSEMBLY_4.jpg