THE CHALLENGE:  Create an open environment that fosters collaboration, while maintaining acoustic control and visual privacy, which also allows for individual productivity in an office space.

THE SOLUTION:  Partition walls were strategically placed throughout the open concept office to create smaller working zones. Warm textures in a neutral palette contrast the office park’s raw, industrial architecture.  Small pops of rich color finish of this warm, yet serene working space.

Megan is an incredibly talented designer who developed and executed a vision of our office space that was not only beautiful but met tight deadlines and matched our projected budget. We worked closely together through every step of the process. Her planning and documentation were fantastic, making it easy to get sign off from all members of our team. The end result is not only a stunning space that everyone loves showing off, but more importantly it’s a work space that everyone loves coming to everyday.
— Closely